Tarieven en trajecten

LoopbaanVerandering.nl levert maatwerk. Om die reden hanteren wij diverse offerte- en contractvarianten. Onze tarieven worden jaarlijks aangepast aan de marktontwikkelingen. Alle hieronder vermelde tarieven (prijspeil 1 januari 2020) zijn exclusief btw.

Wij werken op basis van offertes en U ontvangt standaard onze leveringsvoorwaarden.

Vrijblijvend en informatief gesprek:
Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking met het Bureau en haar producten en diensten.

Intakegesprek:
Een opdracht-intakegesprek kost standaard € 45,00 voor particulieren en bedrijven. Bij de totstandkoming van een overeenkomst wordt dit bedrag in mindering gebracht op de factuur.

Advisering, begeleiding, coaching:
Wij hanteren voor advisering, persoonlijke begeleiding en individuele coaching een uurtarief vanaf € 70,00 exclusief btw en reiskosten. Het uurtarief is afhankelijk van de benodigde expertise en wordt vooraf besproken en in de offerte opgenomen.
Bij het opstarten van een coachingstraject wordt éénmalig € 65,00 gefactureeerd voor het dossier.
Onze coachings- en loopbaanadviestrajecten vinden plaats via de NOLOC-beroeps-verenigingscode voor loopbaanprofessionals: een kwaliteitstoets.

Assessments:
Wij bieden selectie- en/of ontwikkelassessments aan die voldoen aan de COTAN-certificering via het NIP: een kwaliteitstoets.

Loopbaantrajecten:
Een loopbaanadviestraject inclusief testprogramma's, voor- en nabespreking en met een scholings- en beroepsadvies is individueel maatwerk, en bieden wij alleen aan op basis van een op de situatie gerichte offerte.

Resultaatgarantie:
Een vooraf overeengekomen tarief zal bij niet gewijzigde opdracht niet worden overschreden tot het afgesproken resultaat is geboekt.